Våra busstjänster

Som bussbolag erbjuder vi många olika busstjänster, och här kan du läsa mer om dessa tjänster. Bland annat erbjuder vi bussresor och uthyrning av bussar där du kan hyra buss för transfer, konferens, företagsevent eller andra specialevent i Göteborg, Kungsbacka och Varberg. KE´S Bussar finns där för er oavsett om ni behöver hjälp med skolskjuts, företagsevenemang eller skidresa med företaget - vi kör er dit ni vill och när ni vill det.

Buss från KE´S Bussar som kör linjetrafik i Kungsbacka

Linjetrafik

Vi kör kollektivtrafiken i stora delar av Kungsbacka kommun på uppdrag av Västtrafik. 


Följ länken nedan för mer information gällande linjetrafiken.

Hyr buss i Göteborg via KE´S Bussar

Hyra Buss

Varje år kör vi mängder av bussresor ner till olika delar av Europa - Österrike, Frankrike, Spanien med flera. Tveka inte att kontakta oss om ni funderar på att åka iväg med skolklassen, föreningen eller företaget - vi löser det!

Skolskjuts i Kungsbacka och Varberg

Skolskjutstrafik

På uppdrag av Kungsbacka kommun kör vi skolskjutstrafik i Kungsbacka. 


Följ länken nedan för mer information gällande skolskjutstrafiken


Funderar du på hyra buss?

Lämna dina uppgifter och beskriv uppdraget lite kort så återkommer vi till dig inom kort, vi kan hjälpa dig planera hela resa från A till Ö eller vara ett bollplank. Välkomna till ett miljötänkande bussbolag.

Privat
Företag
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag KE'S Bussar att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.