Om oss 

Mitt namn är Magnus Elofsson och jag är VD och ansvarig för Karl Erik Elofsson Buss AB sedan 1989.  Bussbolaget startade 1922. I tre generationer har vi drivit verksamheten i Fjärås, strax söder om Kungsbacka. Vår målsättning har alltid varit att utvecklas lokalt och globalt. Tillsammans med våra uppdragsgivare jobbar vi dagligen för att våra kunder ska känna sig säkra och trygga när dem reser med oss. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade vilket innebär att vi har tydliga arbetsprocesser som säkerställer vårt ansvar för säkerhet och miljö.

Som företag är vår viktigaste resurs våra medarbetare, deras kunskaper och erfarenheter berikar och utvecklar vårt företag och vi har en stark tro på olikheter och mångfald. Vi är sedan 2021 en del av Nobina Sverige AB.

Varmt välkommen med din förfrågan eller beställning!

Magnus Elofsson är VD och ägare av KE's Bussar

Helheten

  • Fullt utrustad verkstad
  • Servicehall
  • Tvätthall med toppmodern miljötvätt

Detta gör att vi utför mer eller mindre allt service och underhållsarbete i egen regi.

Förare

Alla våra förare är utbildade i YKB. Förare som kör linjetrafik är dessutom utbildade i förarcertifiering enligt Västtrafiks krav på service och kunskap.

 

Erfarenheten

Då företaget startades redan 1922 och hela tiden har utvecklats så törs vi säga att vi har den erfarenhet som behövs för alla våra uppdrag. 

Se våra bussmodeller

KES Bussar har en stor fordonsflotta ? Kontakta oss via mejl eller telefon nedan.

Våra bussmodeller

Lediga tjänster

Vill du vara en del av ett spännande och dynamiskt arbetslag? Hos KES Bussar i Göteborg, Kungsbacka & Varberg har du nu chansen att bli bussförare på heltid eller vid behov, med start hösten / Vinter 2023/24

Se lediga tjänster

Hyra Buss

Här hittar du all information som du behöver, hur du bokar en buss, vad vi erbjuder och hur du kontaktar oss.

Läs mer om att hyra buss

Linjetrafik

Här hittar du all information om vår linjetrafik. Kontaktinformation, tidtabeller m.m.

Läs mer om linjetrafiken

Funderar du på hyra buss?

Lämna dina uppgifter och beskriv uppdraget lite kort så återkommer vi till dig inom kort, vi kan hjälpa dig planera hela resa från A till Ö eller vara ett bollplank. Välkomna till ett miljötänkande bussbolag.

Privat
Företag
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag KE'S Bussar att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.