LEDIGT JOBB SOM BUSSFÖRARE - SÖK JOBBET I GÖTEBORG, KUNGSBACKA & VARBERG

Vill du vara en del av ett spännande och dynamiskt arbetslag? Hos KES Bussar i Göteborg, Kungsbacka & Varberg har du nu chansen att bli bussförare på heltid eller vid behov, med start hösten / Vinter 2023. Som bussförare hos KES Bussar väntar ett arbete fyllt av glädje och variation. Du älskar att möta människor och erbjuda en service i världsklass. När du tar plats bakom ratten blir du själva ansiktet utåt för våra resenärer, och din närvaro skapar en känsla av trygghet och välkomnande.

 

På KES Bussar tror vi på att ansvarstagande och kompetenta medarbetare är nyckeln till att göra kollektivtrafiken bättre. Genom att skapa en säker och trivsam miljö ser vi till att fler väljer bussen istället för att köra sin egen bil, vilket i sin tur bidrar till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och göra skillnad? På KES Bussar är vår arbetsplats präglad av hög säkerhet, mångfald, ansvar och ömsesidig respekt för varandra.

Vänta inte! Ta steget mot en givande karriär som bussförare hos KES Bussar. Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt engagerade team. Välkommen till KES Bussar - där varje dag är en resa mot en bättre framtid!

Lediga jobb som busschaufför - sök idag!

Sök jobbet som bussförare hos KE'S Bussar - kom och trivs med oss!

Sök jobbet som bussförare

Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag KE'S Bussar att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
Oskar Nelson Danevad tar över som ny chef på KE:s bussar när Magnus Elofsson trappar ner.

OM KE'S Bussar?

Vår målsättning har alltid varit att utvecklas lokalt och globalt. Tillsammans med våra uppdragsgivare jobbar vi dagligen för att våra kunder ska känna sig säkra och trygga när dem reser med oss.

Läs mer om oss

Se våra bussmodeller

KES Bussar har en stor fordonsflotta ? Kontakta oss via mejl eller telefon nedan.

Våra bussmodeller

Önskar du hyra buss?

Här hittar du all information som du behöver, hur du bokar en buss, vad vi erbjuder och hur du kontaktar oss.

Läs mer om att hyra buss

Linjetrafik

Här hittar du all information om vår linjetrafik. Kontaktinformation, tidtabeller m.m.

Läs mer om linjetrafiken