Lediga jobb hos KE'S Bussar

Förarcoach sökes

FÖRARCOACH - KE'S BUSS FJÄRÅS

Ansök här

Bli en del av vårt team!

År 1922 startar Elof Larsson ett åkeri i det idylliska Fjärås. Kort därefter slås han av att det är fler passagerare som är intresserade av att åka med mjölkbilen till Kungsbacka och lastbilarna får sällskap av ett antal bussar. Där och då lades grunden för det som idag är KE’S Bussar: Vi kör linjetrafik i Kungsbacka, skolelever i Hallands län samt beställningsresor. Vi brukar säga att vi är det lilla stora företaget – ett lokalt och gemytligt bolag som ingår i Nobina koncernen, Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Och det är med lika mycket hjärta (och humor!) som vi idag, ett sekel senare och med över 180 medarbetare, sätter Kungsbacka i rörelse. Nu har det blivit dags för oss att utöka vår familj med ytterligare en medlem! Vi söker en förarcoach som står med båda fötterna på jorden.

Vårt arbetssätt präglas av engagemang för ”hela resan”. Det betyder att vi alla är lika viktiga länkar i kedjan, och hjälps åt för att våra kunder skall kunna resa på ett hållbart och säkert sätt.

Din roll: Som förarcoach på våra depåer i Fjärås, Kungsbacka och Bua blir du en nyckelfigur i vårt dagliga arbete. Du kommer att coacha och stötta våra förare mot våra gemensamma mål att göra resan enklare och mer njutbar för våra kunder. Din dag består av aktiv coachning, feedback, möten och uppföljning av förarens prestationer. En närvarande och stöttande ledarstil är nyckel till framgång i denna roll.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har ett värderingsstyrt ledarskap och utmärkta kommunikationsförmågor. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av ledarskap, helst inom personalintensiva verksamheter. Du har struktur och är organiserad i ditt arbete samt har goda kunskaper inom IT. Vi önskar att du även har ett D-körkort med YKB.

Vi erbjuder: Som förarcoach på KE’s buss får du möjlighet att utöva ditt ledarskap på riktigt. Du kommer att vara en central del av utvecklingen av våra förare och den lokala verksamheten. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och vara delaktig i företagets och medarbetarnas utveckling. Tjänsten är på heltid med placeringsort Fjärås, resor samt oregelbunden arbetstid kan förekomma vid speciella tillfällen.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan: Vi välkomnar alla sökande oavsett ålder, kön, etnisk eller kulturell bakgrund. Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag.

 

Varmt välkommen med din ansökan via denna länk: FÖRARCOACH - KE'S BUSS FJÄRÅS (hr-manager.net)

Sista ansökningsdatum är den 31 maj 2024.

 

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och vara med och göra skillnad för våra resenärer?

Ansök idag och bli en del av vårt team på KE’s Buss.


Intresserad men saknat YKB? Inga problem! Vi kan se över möjligheten med en lösning via KE’s Buss.

Kontakta oss:

Charlotte Sörqvist HR charlotte@ke-buss.se

Oskar Nelson VD oskar@ke-buss.se

LEDIGT JOBB SOM BUSSFÖRARE - SÖK JOBBET I GÖTEBORG, KUNGSBACKA & VARBERG

Vill du vara en del av ett spännande och dynamiskt arbetslag? Hos KES Bussar i Göteborg, Kungsbacka & Varberg har du nu chansen att bli bussförare på heltid eller vid behov, med start hösten / Vinter 2023. Som bussförare hos KES Bussar väntar ett arbete fyllt av glädje och variation. Du älskar att möta människor och erbjuda en service i världsklass. När du tar plats bakom ratten blir du själva ansiktet utåt för våra resenärer, och din närvaro skapar en känsla av trygghet och välkomnande.

 

På KES Bussar tror vi på att ansvarstagande och kompetenta medarbetare är nyckeln till att göra kollektivtrafiken bättre. Genom att skapa en säker och trivsam miljö ser vi till att fler väljer bussen istället för att köra sin egen bil, vilket i sin tur bidrar till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och göra skillnad? På KES Bussar är vår arbetsplats präglad av hög säkerhet, mångfald, ansvar och ömsesidig respekt för varandra.

Vänta inte! Ta steget mot en givande karriär som bussförare hos KES Bussar. Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt engagerade team. Välkommen till KES Bussar - där varje dag är en resa mot en bättre framtid!

Lediga jobb som busschaufför - sök idag!

Sök jobbet som bussförare hos KE'S Bussar - kom och trivs med oss!

Sök jobbet som bussförare

Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag KE'S Bussar att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
om KE's Bussar

OM KE'S Bussar?

Vår målsättning har alltid varit att utvecklas lokalt och globalt. Tillsammans med våra uppdragsgivare jobbar vi dagligen för att våra kunder ska känna sig säkra och trygga när dem reser med oss.

Läs mer om oss

Se våra bussmodeller

KES Bussar har en stor fordonsflotta ? Kontakta oss via mejl eller telefon nedan.

Våra bussmodeller

Önskar du hyra buss?

Här hittar du all information som du behöver, hur du bokar en buss, vad vi erbjuder och hur du kontaktar oss.

Läs mer om att hyra buss

Linjetrafik

Här hittar du all information om vår linjetrafik. Kontaktinformation, tidtabeller m.m.

Läs mer om linjetrafiken