Våra bussmodeller att hyra - alltid inkl. chaufför

Varje år kör vi mängder av bussresor ner till olika delar av Europa - Österrike, Frankrike, Spanien med flera. Tveka inte att kontakta oss om ni funderar på att hyra buss för att åka iväg med skolklassen, föreningen eller företaget, oavsett om det gäller Storgöteborg eller Europa - vi löser det! Du är i trygga händer!

Hyra buss göteborg med en modern och fräsch inredning

Liten buss

Antal platser; 15- 33 platser

Bälte: Ja

Hyra buss Göteborg med moderna bussar med fräsch inredning

Mellan buss

Antal platser; 50 till 57 platser

Bälte: Ja

Wifi:Ja

USB: ja

 

Finns på bussen

WC: ja

Lutbara säten; ja

Läsbelysning; ja

Spela film från USB sticka

Hyra buss offert
Fräscha, moderna och sköna bussäten

Stor buss

Antal platser; 77 platser

Bälte: Ja

Wifi:Ja

USB: ja

 

Finns på bussen

WC:

Lutbara säten; ja

Läsbelysning; ja

Hyra buss offert

Funderar du på hyra buss?

Vi har lång erfarenhet av att köra beställningstrafik i olika former och till olika destinationer. Förutom Göteborg kan vi även köra er till destinationer i hela Sverige och Europa. Våra bussresor startar oftast i Göteborg, Kungsbacka och Varberg med omnejd.

Hyr buss med chaufför

Våra chaufförer som kör beställningstrafik och abonnerade bussar har många års erfarenhet och gör alltid det lilla extra för att just Ni ska känna er nöjda med resan tillsammans med KE'S Bussar när ni hyr och abonnerar buss.

Säkra & moderna bussar

Stig ombord på våra banbrytande bussar som inte bara levererar överlägsen komfort och stil, utan också sätter säkerheten i fokus. Med avancerade kollisionsundvikande system och miljövänlig teknologi tar vi resandet till en ny nivå. Varje säte är designat för ergonomisk perfektion och varje resa blir en enastående upplevelse. Våra moderna bussar representerar inte bara det senaste inom teknologi och hållbarhet – de definierar framtidens resande.

Bussarna körs fosilfritt

Våra bussar kör med fossilfritt bränsle. KES tänker på miljön. . Vi har lång erfarenhet av att hjälpa till med bussuthyrning med chaufför för mindre tillställningar som utflykter, men även för större företagsevent. Tveka inte att skicka en förfrågan om pris. 

Sök ledigt jobb som bussförare hos KES Bussar - kom och trivs med oss!

Vill du vara en del av ett spännande och dynamiskt arbetslag? Hos KES Bussar i Göteborg, Kungsbacka & Varberg har du nu chansen att bli bussförare på heltid eller vid behov, med start hösten / Vinter 2023/24. Läs mer om lediga tjänst som bussförare.

Fri offert "hyra buss"!

Lämna dina uppgifter och beskriv uppdraget lite kort så återkommer vi till dig inom kort, vi kan hjälpa dig planera hela resa från A till Ö eller vara ett bollplank. Välkomna till ett miljötänkande bussbolag.

Konsultation & bokning:  0340-64 51 00

Vi kör modernt och fosilfritt - KE'S bussar AB